Siistiä jälkeä työpaikalle – yrityssiivoukset Naantalissa

Ota yhteyttä

Naantalin Siivous Tmi tarjoaa yrityssiivoukset Naantalissa ja lähialueilla. Toimisto- ja liiketiloista saadaan siistit ja viihtyisät kertasiivouksella tai jatkuvalla sopimuksella. Tutustu myös kotisiivouksiin.

Ota yhteyttä ja sovi siivouksesta tai maksuttomasta kartoituskäynnistä! Räätälöidään yhdessä tarpeitasi vastaava sopimus.

Siisteissä tiloissa viihdytään!

Yrityssiivous on osa yrityksestäsi ja sen työntekijöistäsi huolehtimista. Siistissä tilassa on helppo hengittää ja mukava työskennellä. Puhtaat pinnat kiillottavat myös yrityskuvaasi, kun tiloissa käy asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Pölyiset pinnat tai esimerkiksi sotkuinen lattia tekevät olon epämukavaksi, jolloin asiakkaan tiloissa viettämä aika voi jäädä lyhyeksi. Mitä kauemmin asiakas viihtyy yrityksesi tiloissa, sitä suuremman määrän euroja hän yleensä tuo kassaan.

 

Jätä siivous Naantalin Siivous Tmi:n osaaviin käsiin, niin toimitilasi loistavat puhtauttaan ja käyttäjät kiittävät. Alan ammattilainen pitää huolen, että tilan siisteys on aina kohdallaan.

Yrityssiivouksia monipuolisesti

Naantalin Siivous Tmi tarjoaa siivouksia monipuolisesti erilaisille yrityksille. Palveluihin kuuluvat toimistotilojen, taukotilojen, liike- ja varastotilojen sekä esimerkiksi kokoustilojen siivous – tarpeidesi mukaan. Yritystiloissa on mahdollista toteuttaa yksittäiset siivoustyöt, satunnaisesti tehdyt perussiivoukset, suursiivoukset ja ylläpitosiivoukset.

 

Siivouspalveluihin kuuluvat esimerkiksi:

3

  • työtasojen ja laitteiden pyyhintä

  • kylpyhuoneen ja/tai wc:n pesu

  • imurointi

  • lattiapintojen pyyhintä

  • jäteastioiden tyhjennys ja lajittelu

  • yläpölyjen pyyhintä

  • ikkunoiden pesu

  • parvekkeen/terassin pesu.

Räätälöityjä ratkaisuja

Jokainen asiakas on erilainen, joten palvelusta suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus tai yksittäinen palvelukerta. Ennen siivousta asiakkaan tarpeet ja toiveet käydään tarkasti läpi.

 

Sekä kertasiivoukset että sopimussiivoukset onnistuvat. Siivoussopimuksessa esimerkiksi siivouskertojen tiheys ja siivouksen sisältö suunnitellaan yhdessä niin, että paikat pysyvät puhtaina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Naantalin Siivous Tmi hoitaa tarpeidesi mukaan räätälöidyt yrityssiivoukset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha