Siistiä jälkeä työpaikalle – yrityssiivoukset Naantalissa

Ota yhteyttä

Naantalin Siivous Tmi tarjoaa yrityssiivoukset Naantalissa ja lähialueilla. Avullamme saat siistit ja viihtyisät toimisto- ja liiketilat kertasiivouksella tai jatkuvalla sopimuksella. Tutustu myös kotisiivouksiimme.

Ota yhteyttä ja sovi siivouksesta tai maksuttomasta kartoituskäynnistä! Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi vastaavan sopimuksen.

Siisteissä tiloissa viihdytään!

Yrityssiivous on osa yrityksestäsi ja sen työntekijöistäsi huolehtimista. Siistissä tilassa on helppo hengittää ja mukava työskennellä. Puhtaat pinnat kiillottavat myös yrityskuvaasi, kun tiloissa käy asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Pölyiset pinnat tai esimerkiksi sotkuinen lattia tekevät olon epämukavaksi, jolloin asiakkaan tiloissa viettämä aika voi jäädä lyhyeksi. Mitä kauemmin asiakas viihtyy yrityksesi tiloissa, sitä suuremman määrän euroja hän yleensä tuo kassaan.

 

Jätä siivous Naantalin Siivous Tmi:n osaaviin käsiin, niin toimitilasi loistavat puhtauttaan ja käyttäjät kiittävät. Pidämme huolen siitä, että tilan siisteys on aina kohdallaan.

Yrityssiivouksia monipuolisesti

Tarjoamme siivouksia monipuolisesti erilaisille yrityksille. Siivoamme toimistotilat, taukotilat, liiketilat, varastotilat ja esimerkiksi kokoustilat – tarpeidesi mukaan. Teemme yritystiloihin yksittäiset siivoustyöt, satunnaisesti tehdyt perussiivoukset, suursiivoukset ja ylläpitosiivoukset.

 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

3

  • työtasojen ja laitteiden pyyhintä

  • kylpyhuoneen ja tai wc:n pesu

  • imurointi

  • lattiapintojen pyyhintä

  • jäteastioiden tyhjennys ja lajittelu

  • yläpölyjen pyyhintä

  • ikkunoiden pesu

  • parvekkeen/terassin pesu.

Räätälöityjä ratkaisuja

Jokainen asiakkaamme on erilainen, joten teemme mielellämme palvelustamme juuri sinulle sopivan. Ennen siivousta käymme asiakkaan tarpeet ja toiveet tarkkaan läpi. 

 

Teemme sekä kertasiivouksia että sopimussiivouksia. Siivoussopimuksessa esimerkiksi siivouskertojen tiheys ja siivouksen sisältö suunnitellaan yhdessä niin, että paikat pysyvät puhtaina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme tarpeidesi mukaan räätälöidyt yrityssiivoukset Naantalissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha