Arjen pelastavat kotisiivoukset Naantalissa

Ota yhteyttä

Naantalin Siivous Tmi tekee arkesi pelastavat kotisiivoukset Naantalissa. Palveluun kuuluu sekä kertasiivouksia että ylläpitosiivouksia kaiken kokoisille kotitalouksille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ennen siivoussopimuksen solmimista voidaan tarvittaessa tulla arviointikäynnille paikan päälle. Näin pystytään huomioimaan kotisi erityispiirteet ja toiveesi. Tilanteesi voidaan halutessasi käydä läpi myös esimerkiksi puhelimitse.

Siivoustyön voi ulkoistaa ammattilaiselle!

Naantalin Siivous Tmi tarjoaa kotisiivouksia, jotta sinä voisit keskittyä arjessasi muuhun aikaa vaativaan, kuten työhön, perheeseen, kaupassa käyntiin tai ihan vain vapaa-ajanviettoon. Nykyään yhä useampi ymmärtää, ettei kaikkea tarvitse tehdä itse. Arjessa kodin siivous voi muodostua turhaksi stressin lähteeksi, josta on hyvä päästä eroon.

 

Kotisiivouksia tarjotaan kaikenlaisiin koteihin: esimerkiksi pieniin huoneistoihin, isompiin perheasuntoihin ja kokonaisiin taloihin. Palveluita käyttävät yksinasuvat, pariskunnat ja erilaiset perheet. Myös ikäihmisille tullaan avuksi, kun omat voimat eivät enää salli ainakaan raskaimpia siivoustöitä.

 

Miten Naantalin Siivous voisi auttaa sinua? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi!

Kattavaa siivousapua – tarpeidesi mukaan

Voit tilata tietyn siivoustyön, kuten esimerkiksi lattioiden pesun tai kokonaisvaltaisen suursiivouksen. Kysy myös perussiivouksesta ja tietyin väliajoin toistuvasta ylläpitosiivouksesta – sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

 

Yleensä siivouspalvelu sisältää:

1

  • työtasojen ja laitteiden pyyhinnän

  • kylpyhuoneen ja/tai wc:n pesun

  • imuroinnin

  • lattiapintojen pyyhinnän

  • jäteastioiden tyhjennyksen ja lajittelun.

Suursiivous sisältää esimerkiksi:

2

  • yläpölyjen pyyhinnän

  • ikkunoiden pesun

  • parvekkeen/terassin pesun.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Tutustu myös yrityssiivouksiimme!

Pohditko yritystilasi siisteyttä? Siivouspalveluja toteutetaan myös eri kokoisille ja eri toimialojen yrityksille Naantalin alueella. Asiakkaan tarpeiden mukaan siivotaan niin toimistotilat, taukotilat, liiketilat, varastotilat kuin esimerkiksi kokoustilatkin.

 

Kuten kotisiivouksissakin, palvelut toteutetaan joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Myös yksittäisten siivoustehtävien hoitaminen sekä kokonaisvaltaiset perus- ja ylläpitosiivoukset onnistuvat. Kaikki siivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää yrityssiivouksista

Naantalin Siivous Tmi toteuttaa kotisiivoukset joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha