Arjen pelastavat kotisiivoukset Naantalissa

Ota yhteyttä

Naantalin Siivous Tmi tekee arkesi pelastavat kotisiivoukset Naantalissa. Teemme sekä kertasiivouksia että ylläpitosiivouksia kaiken kokoisille kotitalouksille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Tulemme tarvittaessa käymään paikan päällä ennen siivoussopimuksen solmimista. Näin pystymme huomioimaan kotisi erityispiirteet ja toiveesi. Voimme tietenkin käydä tilanteesi läpi myös esimerkiksi puhelimessa.

Siivoustyön voi ulkoistaa ammattilaiselle!

Tarjoamme kotisiivouksia, jotta sinä voisit keskittyä arjessasi muuhun aikaa vaativaan, kuten työhön, perheeseen, kaupassa käyntiin tai ihan vain vapaa-ajanviettoon. Nykyään yhä useampi ymmärtää, ettei kaikkea tarvitse tehdä itse. Arjessa kodin siivous voi muodostua turhaksi stressin lähteeksi, josta on hyvä päästä eroon.

 

Naantalin Siivous Tmi tekee kotisiivoukset kaikenlaisissa kodeissa Naantalissa. Siivoamme esimerkiksi pieniä huoneistoja, isompia perheasuntoja ja kokonaisia taloja. Palveluitamme käyttävät yksinasuvat, pariskunnat ja erilaiset perheet. Olemme myös ikäihmisten apuna silloin, kun omat voimat eivät enää salli ainakaan raskaimpia siivoustöitä.

 

Miten voisimme palvella sinua? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi!

Kattavaa siivousapua – tarpeidesi mukaan

Voit tilata meiltä tietyn siivoustyön, kuten vaikka lattioiden pesun, tai esimerkiksi kokonaisvaltaisen suursiivouksen. Sovimme mielellämme myös perussiivouksesta ja tietyin väliajoin toistuvasta ylläpitosiivouksesta – sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

 

Yleensä siivouspalvelumme sisältää:

1

  • työtasojen ja laitteiden pyyhinnän

  • kylpyhuoneen ja tai wc:n pesun

  • imuroinnin

  • lattiapintojen pyyhinnän

  • jäteastioiden tyhjennyksen a lajittelun.

Suursiivous sisältää esimerkiksi:

2

  • yläpölyjen pyyhinnän

  • ikkunoiden pesun

  • parvekkeen/terassin pesun.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Tutustu myös yrityssiivouksiimme!

Pohditko yritystilasi siisteyttä? Teemme siivouksia myös eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille Naantalissa. Siivoamme niin toimistotilat, taukotilat, liiketilat, varastotilat kuin esimerkiksi kokoustilatkin yritysten tarpeiden mukaan.

 

Kuten kotisiivouksissakin, tarjoamme palveluamme kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Meiltä onnistuvat sekä yksittäisten siivoustehtävien hoitaminen että kokonaisvaltaiset perus- ja ylläpitosiivoukset. Räätälöimme siivouspalvelun aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisää yrityssiivouksista

Teemme kotisiivoukset joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella Naantalissa. Ota yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha